Online computerhulp voor Nederland en Vlaanderen

Hoe het werkt

Indien u beschikt over een werkende internetverbinding kunnen wij u op afstand helpen. Terwijl u een van onze computerexperts aan de telefoon heeft, gebruikt u ons programma waarmee u ons een tijdelijk beveiligde verbinding naar uw computer verschaft. Op deze manier kan onze computerexpert direct op uw computer mee kijken en de problemen verhelpen. Nadat de problemen verholpen zijn wordt de beveiligde verbinding verbroken en hebben wij geen toegang meer tot uw computer. De betaling geschied achteraf per ideal of paypal.

Download online computerhulp

Download hier online computerhulp waarmee wij direct op uw computer kunnen meekijken over een beveiligde verbinding.

Download hier
en bel 010 292 75 76

Online computerhulp waar wij u vanaf afstand mee kunnen helpen

Virusvrij maken van uw computer
Verwijderen van spyware of andere ongewenste software
Maken van een backup van uw (zakelijke) bestanden
Installeren van antivirus software
Extra programma's installeren
Email instellen
Computerversnellen
Online cursus

Let op

Voor deze dienst is een werkende internetverbinding vereist. Uiteraard is het niet mogelijk om vanaf afstand hardware problemen op te lossen zoals het vervangen van geheugen, koelpasta etc. Wij zijn u dan graag van dienst met onze computerhulp aan huis dienst.

Klanten over ons

Al ruim 15 jaar ben ik vaste klant prima service. Prima keus en anders altijd snel te bestellen. Prima uitleg en als je het niet snap leggen ze het nogmaals uit. Mocht er onverhoop toch iets niet goed werken dan is je reparatie ook snel klaar . je ben dus niet lang je PC of lapetop kwijt. En natuurlijk een heerlijk kopje koffie. Vriendelijk personeel.Dus voor mij echt niets anders dan BNA!

Mevr, B. te Rotterdam

BNA Computer Systems adviseert: